welkom

Sociale Kaart Valkenswaard

Bent U op zoek naar thuishulp? Hebt U een rolstoel of traplift nodig? Zoekt U een maaltijdvoorziening? Of kunt U ondersteuning gebruiken bij de zorg voor een ziek of gehandicapt familielid?

U vindt het op de Sociale Kaart, een website met relevante instellingen op het gebied van inkomen, welzijn, werk, wonen en zorg in de gemeente Valkenswaard. U vindt op deze site alle landelijke, provinciale en lokale instellingen die zich richten op zorg en welzijn, dus ook de instellingen bij u in de buurt.

U kunt van hier uit deze Sociale Kaart Valkenswaard bereiken door het aanklikken van deze link.
Er verschijnt nu een zoekscherm waarin U eenvoudig de dienst of instelling kunt vinden waar U naar op zoek bent. Als U nog niet helemaal precies weet wat U zoekt, kunt U in de categorie ‘Zoeken’ Uw zoekterm ingeven. Onder ‘Geavanceerd zoeken’ kunt U ook zoeken binnen de categorieën: rubriek, doelgroep en leeftijdscategorie.

De Sociale Kaart van Valkenswaard is een initiatief de Gemeente Valkenswaard; in samenwerking met Cordaad en SBV wordt momenteel bezien hoe de Sociale Kaart verder kan worden verbeterd.