welkom

Nieuws


Seniorenmarkt

Zaterdag 30 september Seniorenmarkt - De Hofnar, 13.00 tot 17.00 uur

 

Er is veel reuring met betrekking tot de ouderenzorg. Het toenemend aantal senioren en alle dienstverlening en regelgeving, die daarmee te maken heeft, liggen eraan ten grondslag. Het ‘zorgplaatje’ verandert voortdurend.

Daarmee ook de informatie en de voorlichting.

Het SBV merkt het aan vragen en opmerkingen over hulp- en zorgverlening, aan de altijd maar toestromende ouderen naar informatiemarkten, maar zeker ook aan de hulp- en zorgverleners zelf. Telkenjare melden zich voor de Seniorenmarkt nieuwe standhouders. Natuurlijk zijn zij er die op een bekend terrein iets te bieden hebben. Maar er komen elke keer ‘nieuwe diensten’ die zich wensen te profileren. Ze zijn welkom.

Het rijtje met deelnemers wijzigt hierdoor met nieuwe standhouders en het groeit. Het ziet ernaar uit dat de ruimten in de Hofnar dit jaar maximaal gevuld zullen zijn.

 

Uitnodiging

Bezoekers kunnen op zaterdag 30 september volop info verzamelen tussen 13.00 en 17.00 uur. In de theaterzaal, de bieb en leeszaal, de Cordaad-ruimte, het café en de foyers beneden en boven. Mocht het ‘een beetje fatsoenlijk’ weer zijn, dan hebben we buiten diverse activiteiten.

In het café en de theaterzaal is het optreden van zanggroep ‘Dommelsch LavenKoor’.

Bij binnenkomst wordt men welkom geheten en ontvangt men een plattegrondje plus consumptiebon.

En, we houden vol: gratis toegang!

 

Meer informatie...


 

terug

Zie ook: